Verzekeringen

Home / Verzekeringen
Scherpe premie
Omdat we verschillende verzekeraars in een pakket combineren kunnen we jouw verzekeringen tegen een scherp tarief aanbieden. We kiezen dan, als de voorwaarden passend zijn, de goedkoopste verzekeringen en voegen die samen in een verzekeringspakket. Daarnaast kunnen we vaak pakketkorting geven wanneer je meerdere verzekeringen afsluit. Benieuwd of jouw verzekeringen goedkoper kunnen? Neem gerust contact met ons op en laat kosteloos een offerte uitbrengen.

verzekeringsmaatschappijen combineren
We vergelijken verschillende verzekeraars niet alleen op de premie. Door het samenvoegen van verzekeringen van diverse verzekeringsmaatschappijen kunnen we een verzekeringspakket samenstellen met de beste verzekeringsvoorwaarden. Zo krijgen we de beste combinatie tussen prijs en kwaliteit.

Periodieke controle
Dingen veranderen en dat geldt ook voor je persoonlijke situatie. Dit kan invloed hebben op de verzekeringen. Misschien hoeft de auto niet meer all-risk verzekerd te worden of is een dekking van de rechtsbijstandverzekering niet meer nodig. We controleren regelmatig of het verstandig is om je verzekeringspakket aan te passen.

begeleiding bij schade
Uiteraard is het niet te hopen, maar wanneer je schade hebt dan helpen wij uiteraard met de afhandeling van deze schade. Omdat wij niet zelf een schade-afdeling hebben maken wij voor de afhandeling van een schadeclaim gebruik van een team van externe specialisten die op de hoogte zijn van alle dekkingsvoorwaarden van jouw verzekeringen. Zo weet je zeker dat je goede begeleiding krijgt bij de schadeafhandeling.