0499 840 528

Meer kans op een nieuwbouwwoning

Meer kans op een nieuwbouwwoning Ekerschot Noord en/of Moorland/Eindhovensedijk

Heb je interesse in een nieuwbouwwoning in Ekerschot Noord en/of Moorland/Eindhovensedijk? Kom dan nú al in actie. Je hebt meer kans op een toewijzing van een nieuwbouwwoning als je bij de inschrijving een verklaring meestuurt waaruit blijkt dat de financiering mogelijk is. Met zo’n verklaring kun je aantonen dat je waarschijnlijk de benodigde financiering voor de aankoop van een nieuwbouwwoning kunt krijgen. Dit zorgt ervoor dat je voorrang krijgt bij het verdelen van de woningen.

Onderzoek alvast de financieringsmogelijkheden en maak vrijblijvend een afspraak bij Clarté hypotheken en verzekeringen en ontvang kosteloos een hypotheekverklaring die je mee kunt sturen bij de inschrijving.

Hou vervolgens de start van de inschrijftermijnen in de gaten. Deze worden bekend gemaakt op de website van de gemeente Oirschot en in het Oirschots Weekjournaal (voor Moorland/Eindhovensedijk is de start waarschijnlijk eind maart/begin april 2022). Bij de start komt alle specifieke informatie over de toewijzingsmethode beschikbaar.

Neem dus gerust contact met ons op voor het inplannen van een vrijblijvend oriëntatiegesprek en geef aan dat je zo’n verklaring nodig hebt.

 

 

Meer informatie

In de tekst hierboven wordt dit onderwerp alleen beknopt aangehaald. Er is nog veel meer over te vertellen. Zeker als het over jouw specifieke situatie gaat. Neem daarom gerust contact met mij op om meer informatie te krijgen over dit onderwerp.