0499 840 528

Hypotheken

Een hypotheek afsluiten bij Clarté betekent

Onafhankelijk advies

Wij vergelijken voor jou de verschillende banken op voorwaarden en prijs. Je kunt daarna gewoon via ons je hypotheek afsluiten bij de bank met het beste aanbod.

Professioneel

Bij ons word je geholpen door een deskundige adviseur met jarenlange ervaring. Met ruime kennis van de financiele en juridische mogelijkheden zorgt jouw adviseur voor een maatwerkadvies.

 

Mijnhypotheekdossier

Je krijgt een eigen account in Mijnhypotheekdossier. Dat bespaart je tijd en je hoeft minder documenten aan te leveren omdat je gebruik kunt maken van brondata via Ockto.

Nazorg

Iedere dag wordt jouw financiële situatie doorgerekend en geanalyseerd door ons intelligente systeem. Zo kunnen we zien of bijvoorbeeld oversluiten zinvol is.

BETAALBARE HYPOTHEEK IN ELKE SITUATIE

Wanneer je een hypotheek afsluit in Oirschot dan zul je samen met jouw hypotheekadviseur in Oirschot aandacht besteden aan de betaalbaarheid van de hypotheek. Het is verstandig om bij het afsluiten van de hypotheek verder vooruit te kijken. Is de hypotheeklast nog te betalen als je geen werk hebt of ziek wordt? Kun je de hypotheek nog betalen wanneer je met pensioen gaat of kunnen je nabestaanden bij overlijden nog in de woning blijven?

Jouw eigen interactieve hypotheekdossier

Altijd en overal de status van jouw hypotheekdossier inzien en beheren. Gemakkelijk, veilig en snel.

Veilig documenten uploaden

Voor een hypotheekaanvraag moet je diverse documenten aanleveren. In jouw online Hypotheekdossier kun je documenten niet alleen eenvoudig, maar ook veilig uploaden, versturen en ontvangen.

Actueel overzicht

In jouw online-hypotheekdossier kun je precies zien welke documenten nog nodig zijn voor jouw hypotheekaanvraag. Wij helpen je met een duidelijke uitleg over waar een document aan moet voldoen om goedgekeurd te worden door de bank.

Status per ingezonden document

Je kunt op ieder moment precies zien wanneer je een document hebt verstuurd en of het document is goedgekeurd (of afgewezen).

Bespaar tijd

Er zijn verschillende instanties waar informatie wordt bijgehouden. Bijvoorbeeld over je pensioen of je inkomen.  Wanneer je het wilt, dan kun je binnen jouw Hypotheekdossier deze gegevens eenvoudig ophalen. Dat bespaart je veel tijd.