Alexander van den Heuvel

Home / over ons / Alexander van den Heuvel
Alexander van den Heuvel

Mijn naam is Alexander van den Heuvel, geboren in 1975 en woon samen met mijn vrouw en twee kinderen in Best.
Ik ben begonnen met werken in 1996 en heb mijn werkervaring opgedaan bij banken/verzekeraars en intermediairs. In december 2017 ben ik gestart in de nieuwe vestiging van Clarté Hypotheken in Best. Een enorme uitdaging waar ik ongelofelijk enthousiast over ben en veel vertrouwen in heb!

Mijn doelstelling is om samen met jou tot de best passende financiële oplossing te komen. Hierbij zal ik altijd rekening houden met jouw wensen en doelstellingen voor de (middel)lange termijn. Dit doe ik vanuit mijn motivatie om een duidelijk beeld te scheppen en inzicht, overzicht en vooruitzicht in jouw financiële leven te geven. Ik ben oprecht geïnteresseerd en help graag bij het nemen van de juiste financiële beslissingen.

Wilt je meer weten wat Clarté hypotheken in Best voor jou kan betekenen? Bel mij dan gerust op 0499 743 010

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *